Ušetřete na dopravném!

Epson WorkForce DS-790WN

DOPRAVA ZDARMA
do 30 dnů
17 707 Kč s DPH
14 633 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Essox - rozložená platba Rozložená platba – zaplaťte teď třeba jen 1/4!
Zbytek později. Bez navýšení, bez poplatků.
4 × 4 426 Kč
Essox - na splátky Koupit na splátky
Vyberte si variantu splátek, která Vám nejvíce vyhovuje.
Spočítat
Náš kód:877669 (P/N: B11B265401)
Výrobce: Epson
Záruční doba: 24 / 12 měsíců - nižší při nákupu na firmu

Podrobný popis
Epson WorkForce DS-790WN

Vysokorychlostní oboustranný síťový skener formátu A4, který se snadno používá. Ukládejte soubory přímo do různých cílových umístění bez nutnosti připojení k počítači. Správci systému mohou převzít kontrolu nad zařízením na dálku, nastavit a ověřit uživatelské účty pomocí LDAP. Dotyková obrazovka s úhlopříčkou 10,9 cm umožňuje konfiguraci ovládacího panelu pro zvýšení efektivity.

Pokročilé ověřování
Zabraňte neoprávněnému přístupu nebo používání funkcí skeneru pomocí řady ověřovacích metod, včetně identifikačních karet (čtečka karet není součástí balení), přihlašovacích údajů nebo PIN kódu. Chcete-li získat pokročilé možnosti zabezpečení, využijte řešení Epson WebConfig and Document Capture Pro Server – Authentication Edition.

ScanWay – samostatné skenování
Naskenované dokumenty můžete směrovat přímo do správného cílového umístění pomocí barevné dotykové obrazovky s úhlopříčkou 10,9 cm, aniž by bylo zapotřebí připojení k počítači. Skenujte přímo do síťových a cloudových složek, e-mailových adres nebo paměťových karet USB.

Možnosti připojení
Model DS-790WN nabízí řadu možností připojení, například USB 3.0, Wi-Fi, Wi-Fi Direct a Gigabitový ethernet. Navíc podporuje několik operačních systémů, včetně Windows, Mac OS, iOS, Android, Chromebook a Citrix. Pomocí aplikace Epson Smart Panel můžete skenovat z telefonu nebo tabletu.

Spolehlivost
Díky pracovnímu cyklu 7000 stran denně a vestavěným senzorům pro detekci zaseknutí papíru, podání dvou listů a nečistot na skle je zajištěna bezpečnost všech dokumentů i jejich skenování v nejvyšší kvalitě.

Diskuze
Epson WorkForce DS-790WN

Spinner Výpis se aktualizuje...