Kapesní kosmetické zrcátko iMirror Fascinate s LED osvětlením, bílé

do 30 dnů
Ušetříte 12 Kč 556 Kč s DPH
544 Kč s DPH
449 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:881366
Výrobce: IQTECH
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Kapesní kosmetické zrcátko iMirror Fascinate s LED osvětlením, bílé

Krásná v práci i na cestách? Jak udržet upravený zevnějšek na služební cestě, při cestování vlakem nebo letadlem? Skvělým řešením je mít s sebou kapesní kosmetické zrcátko iMirror Fascinate. Řeknete si, zrcátko je dobrá věc, ale ne vždy je k dispozici světlo. Námi nabízené zrcátko nabízí obojí, je totiž vybaveno LED osvětlením na baterie dobíjené přes USB.

Vždy s sebou

Potřebuje si upravit make-up, ale není nikde zrcadlo? Ráda byste si upravila obočí a řasy, nanesla stíny, ale na toaletě v letadle je přítmí? Spadlo vám při jízdě vlakem smítko do oka? Právě pro všechny tyto případy je dobré s sebou mít kompaktní kosmetické zrcátko s vlastním LED osvětlením. Zrcátko je o průměru 9 cm a tloušťce pouhých 1,3 cm, má tedy ideální velikost do příručního zavazadla nebo kabelky.

Dobíjení přes USB

Zrcátko je přes své kompaktní rozměry vybaveno vestavěnou baterií s kapacitou 600 mAh. Ta se dobíjí jednoduše pomocí USB kabelu. Světlo se zapíná pomocí tlačítka na boku, lze dokonce upravovat i jas s ohledem na okolní světlené podmínky. Díky tomu lze perfektně doladit make-up, oční linky, ale také kontury rtěnky naprosto v jakoukoli denní nebo noční dobu, dokonce při jízdě vlakem nebo dálkovým autobusem.

Vždy perfektní vzhled

Být krásná za všech okolností, to se vám s naším kosmetickým zrcátkem určitě povede. Jedno z vestavěných zrcátek totiž disponuje pětinásobným zvětšením, je tak možné upravovat během vašich cest i obočí nebo ladit barevné stíny. Zvýraznění přirozeného půvabu a vyzdvihnutí předností nikdy nebylo snazší, stejně jako zamaskování drobných nedostatků či snad cestovní únavy. Zrcátko je vyrobeno z kvalitního ABS plastu.

Technické údaje:

  • Podsvícení: LED pásek
  • Vypínač světla: tlačítkový
  • Barva: bílá
  • Šířka zrcátka: 9 cm
  • Výška zrcátka: 9 cm
  • Napájení: nabíjecí baterie 600 mAh
  • Zvětšování: 3x vrchní, 1x spodní
  • Nabíjení: USB kabelem

Diskuze
Kapesní kosmetické zrcátko iMirror Fascinate s LED osvětlením, bílé

Spinner Výpis se aktualizuje...