Tyčový vysavač Xiaomi Mi G11 Wireless Vacuum Cleaner EU

DOPRAVA ZDARMA
dočasně nedostupné
8 596 Kč s DPH
7 104 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Essox - rozložená platba Rozložená platba – zaplaťte teď třeba jen 1/4!
Zbytek později. Bez navýšení, bez poplatků.
4 × 2 148 Kč
Essox - na splátky Koupit na splátky
Vyberte si variantu splátek, která Vám nejvíce vyhovuje.
Spočítat
Náš kód:881813
Výrobce: Xiaomi
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Tyčový vysavač Xiaomi Mi G11 Wireless Vacuum Cleaner EU

Spolehlivý a výkonný tyčový vysavač Xiaomi Mi G11 vám pomůže při úklidu, i když vysávání třeba není zrovna vaše oblíbená činnost. Výborný sací výkon, víceúčelová hlava, technologie proti namotávání vlasů nebo inteligentní nastavení sacího výkonu jsou jeho hlavní přednosti.

Zvolte si režim

Xiaomi Vacuum Cleaner G11 disponuje třemi úklidovými režimy, takže je jen na vás, zda zvolíte režim Turbo, Eco nebo automatický režim. Zvolený program se vám následně zobrazí na displeji.

Detekce prachu

Právě s automatickým režimem se zbavíte nastavování v případě, že ve vašem domě či bytě máte různé typy podlah. Infračervený senzor částic perfektně detekuje úroveň prachu a sám přizpůsobí sací výkon tak, aby výsledky byly co nejlepší.

Špičkový motor

Nejnovější stejnosměrný bezkartáčový motor se pyšní výkonem 185 W a dosahuje až 120 000 ot./min. Sací výkon je tak o 23 % vyšší, než jak tomu bylo u předchozí generace.

Bez vlasů na kartáči

Multifunkční hlava kartáče si poradí se všemi typy podlah. Skvěle zbaví nečistot dřevěné podlahy, dlaždice, koberce a další. Pokud vás na kartáči často trápí namotané vlasy a jejich složité odstraňování, tak s válečkovým kartáčem s třídílnými čepelemi se těchto starostí zbavíte. Čepele totiž automaticky odříznou namotané vlasy, aniž by došlo k poškození dané podlahy.

Maximální přehled

S jasným LCD displejem budete mít dokonalý přehled o tom, v jakém stavu se baterie nachází, zda má ještě dostatek energie nebo je třeba ji nechat opětovně dobít. Displej dále zobrazí zvolený režim, a také vás upozorní na případnou chybu.

Výborná výdrž

Lithium-iontové bateriové články se pyšní výdrží až 60 minut na jedno nabití, uklidit tak větší byt či dům nebude žádný problém. S nízkou hmotností vysavače pak bude úklid opravdu hračka.

Technické údaje:

  • Model: MJWXCQ05XYHW
  • Čistá hmotnost vysavače: cca 1,6 kg
  • Kapacita prachového prostoru: cca 0,3 l max.
  • Jmenovité napětí: 22,2 V
  • Jmenovitý výkon: 500 W
  • Rozměry vysavače: 341,5 x 100 x 266,5 mm
  • Obsah balení: 1x vysavač, 1x baterie, 1x napájecí adaptér, 1x elektrická kartáčová hlava proti zamotávání, 1x elektrický kartáč na roztoče, 1x prodlužovací tyč, 1x štěrbinová tryska, 1x kartáčová tryska, 1x držák pro nabíjení a skladování 2v1 (vč. šroubů a hmoždinek), 1x manuál, 1x rychlý průvodce

Parametry
Tyčový vysavač Xiaomi Mi G11 Wireless Vacuum Cleaner EU

  • Typ filtrace: Bezsáčková
  • Hlučnost: 81 dB a více
  • Doba provozu: 50 až 59 minut
  • Napájení: Bateriové

Diskuze
Tyčový vysavač Xiaomi Mi G11 Wireless Vacuum Cleaner EU

Spinner Výpis se aktualizuje...