Ušetřete na dopravném!

Aquapac - vodotěsné pouzdro pro fotoaparáty zoom

do 30 dnů
1 402 Kč s DPH
1 159 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:883423 (P/N: 451)
Výrobce: AQUAPAC
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Aquapac - vodotěsné pouzdro pro fotoaparáty zoom

Aquapac - vodotěsné pouzdro pro fotoaparáty zoom.

• vodotěsné pouzdro vhodné pro větší kompakty / ultrazoomy / kompakty s výměnnými objektivy
• pouzdro má prostor pro objektiv s tvrdou čelní stěnou pro lepší fotografie pod vodou
• vodotěsné do hloubky 5 m
• obsah balení: pouzdro / nastavitelný popruh / desikant
• maximální rozměry vloženého předmětu: výška 75 mm / šířka 120 mm / délka prostoru pro objektiv 100 mm / šířka objektivu 80 mm

Poznámka:
možné použítí například s těmito fotoaparáty: Nikon J1 / 2, Olympus PL / PM, Panasonic GF5 / 6, GX1, Sony NEX 3 / 5 / 6

Rozměry vloženého předmětu:
Šířka: 120 mm
Výška: 75 mm
Hloubka (s objektivem): 100 mm
Průměr objektivu: 80 mm

Díky čirému materiálu LenzFlex dosáhnete kvalitní fotografie za každých podmínek. Pouzdro má vždy transportní šňůrku nebo nastavitelný popruh a je dodáváno včetně opakovaně použitelného sáčku pohlcujícího vlhkost.

Pouzdra Aquapac jsou vyráběna ve Velké Británii a neobsahují PVC. Pouzdra i obaly jsou plně recyklovatelné.

Jak Aquapac funguje?
Podstatou řešení je Aquaclip - chytrý uzavírací systém, který zajišťuje úplnou vodotěsnost pouzdra a chrání vložený předmět také před prachem a pískem. Výhodou je, že každé pouzdro vždy s příslušným vloženým předmětem plave.

Jednoduše uzavři
Aquaclip je tak jednoduchý jako otevření a uzavření pouzdra, jež provedete během několika sekund. Je vyroben z lehkého ale houževnatého plastu. Lze jej otevřít a zavřít 10000x a stále je vodotěsný.

Trochu o zvuku
Zvuk prochází pouzdrem s nevelkou ztrátou. Můžete tak nahrávat i ozvučení videosekvence.

Uzavři a zamiř
Průhledná část u pouzder určených pro fotografování je vyrobena z čirého materiálu LENZFLEX, takže můžete snadno fotografovat nebo natáčet za jakéhokoliv počasí i ve vodě.

Co to znamená 100% vodotěsný?
Nezávislé testy - Aquapac a patentovaný systém těsnění Aquaclip byl testován nezávislými institucemi v Británii podle norem IP67 a IP68 – jedná se o dva uznávané standardy v oblasti vodotěsnosti. Všechna pouzdra Aquapac vybavená systémem uzavírání Aquaclip jsou zaručeně vodotěsné do hloubky 5 m. Některá se mohou ponořit i hlouběji – detailní přehled naleznete na www.aquapac.info

Testujeme během produkce - S ohledem na bezpečnost pouzdra Aquapac průběžně testuje své výrobky na vodotěsnost ve vlastním zařízení.

Jakou velikost pro můj přístroj?
Pouzdra Aquapac jsou plochá a rozšíří se vložením předmětu. Před nákupem je dobré znát rozměry pouzdra a také přístroje, pro který je pouzdro určeno. Důležitým měřítkem je horizontální nebo vertikální obvod – tak jak je naznačeno u obrázků pouzder. Předmět jednoduše změřte měkkým metrem nebo kouskem provázku a porovnejte s rozměry uvedenými u obrázků pouzder.

Nějaké tipy pro dobré fotografie?
Fotografovat přes pouzdro je podobné jako fotografovat skrze okno doma. První požadavek je, aby okno bylo čisté. Pouze čisté okno nezpůsobí odrazy a zkreslení. Odrazy také zmírníte tím, že přiložíte fotoaparát nebo jeho objektiv až ke sklu. S Vaším pouzdrem dosáhnete nejlepších výsledků tehdy, bude-li průhled těsně přiléhat k objektivu fotoaparátu nebo kamery.

Vyhýbejte se použití blesku, pokud však potřebujete blesk použít, ověřte si, zda k němu pouzdro těsně přiléhá, aby nedocházelo k odrazu záblesku před objektiv.

Udržujte průhledovou část pouzdra čistou a chraňte ji před poškrábáním. Dívejte se na čelní stranu pouzdra stejným způsobem jako na objektiv a pečujte o ni.

Fotografování pod vodou
Pro opravdu dobrou fotografii pod vodou to chce trochu cviku a malinko štěstí – nemyslete si, že každý snímek bude vypadat jako ten na obálce potápěčského časopisu. Pro dobrou fotografii potřebujete slunečné počasí a čistou vodu. Nejlepší čas je v poledne, kdy je sluníčko nejvýše. Dobrých výsledků dosáhnete těsně pod hladinou - čím hlouběji fotografujete, tím je menší ostrost a barevnost snímku. (Výhodou digitálních fotoaparátů je možnost pozdější úpravy snímku). Nezapomeňte, že i na pohled čistá voda je plná mikroorganismů a dalších částic. Čím méně vody je mezi Vámi a fotografovaným předmětem, tím lépe (samozřejmě s ohledem na technické parametry použitého přístroje). Široký objektiv a detailní záběr jsou největší jistotou dobrého snímku.

Jaké obdržím záruky?
Výrobce Vám zaručuje, že pokud budete používat pouzdro v souladu s návodem k obsluze, který obdržíte spolu s pouzdrem, bude Váš Aquapac minimálně 3 roky bez výrobních a materiálových závad.

Houževnatý materiál, z něhož je pouzdro vyrobené, je silný, ale lze jej propíchnout nebo prorazit ostrým předmětem. Pro správnou funkci musí být pouzdro neporušené a zejména v prostoru zavírání čisté, aby Aquaclip mohl plnit dobře svou funkci a pouzdro těsnit.

Parametry
Aquapac - vodotěsné pouzdro pro fotoaparáty zoom

  • Barva: čirá/průhledná, šedá/stříbrná

Diskuze
Aquapac - vodotěsné pouzdro pro fotoaparáty zoom

Spinner Výpis se aktualizuje...