Apple Watch Ultra GPS + Cellular, 49mm Titanium Case with Blue/Gray Trail Loop - S/M

DOPRAVA ZDARMA
NÁŠ TIP
dočasně nedostupné
20 650 Kč s DPH
17 066 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Essox - rozložená platba Rozložená platba – zaplaťte teď třeba jen 1/4!
Zbytek později. Bez navýšení, bez poplatků.
4 × 5 162 Kč
Essox - na splátky Koupit na splátky
Vyberte si variantu splátek, která Vám nejvíce vyhovuje.
Spočítat
Náš kód:887136 (P/N: mnhl3cs/a)
Výrobce: Apple
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Apple Watch Ultra GPS + Cellular, 49mm Titanium Case with Blue/Gray Trail Loop - S/M

Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm

Sportovní chytré hodinky Apple Watch Ultra nabízí stále zapnutý 1,92" dotykový displej se sklíčkem ze safírového krystalu. Samotné pouzdro pak je vyrobeno z leteckého titanu, což zaručí extrémní odolnost při nízké hmotnosti. Hodinky pohání dvoujádrový procesor Apple S8 a operační systém watchOS 9. K dispozici je také interní paměť s kapacitou 32 GB, která slouží pro ukládání aplikací a jejich údajů. Předností hodinek je jedinečný snímač hladiny kyslíku v krvi a aplikace EKG, která dokáže vygenerovat elektrokardiogram vlnového průběhu. Stačí přiložit prst ke korunce Digital Crown a za 30 sekund máte výsledek. Novinkou je navíc také snímač tělesné teploty, díky kterému je možný např. monitoring plodných dnů. Nové tlačítko Akce lze nastavit na označování Bodů cesty, spuštění funkce Návrat, ovládání cvičení, zahájení ponoru a další funkce. Díky vylepšenému gyroskopu a akcelerometru je nyní k dispozici funkce detekce autonehody, díky které hodinky dokáží rozpoznat, že jste se stali účastníky autonehody a mohou automaticky přivolat záchranné složky. Navíc je k dispozici také siréna s hlasitostí 86 dB pro přivolání pomoci na vzdálenost až 180 metrů. Samozřejmostí jsou také technologie GPS, Bluetooth, Wi-Fi či NFC. Díky podpoře eSIM a LTE pak hodinky umožňují vyřizovat hovory, posílat zprávy a používat spoustu dalších funkcí i bez iPhonu. Vestavěná baterie udrží hodinky v chodu až 60 hodin v novém režimu nízké spotřeby. V neposlední řadě jistě potěší odolnost vůči prachu dle IP6X či voděodolnost dle normy EN13319, což znamená, že se dají používat pro rekreační potápění do hloubky až 40 metrů.

Tenký, lehký trailový řemínek je vyrobený z měkké dvouvrstvé nylonové tkaniny a má praktické zapínací poutko na rychlé úpravy dotažení v poklusu. Ve velikosti S/M je vhodný pro zápěstí s obvodem 130 - 180 mm.

ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE

Displej: 1,92" LTPO OLED Retina Always-On

Výbava: Bluetooth, Wi-Fi, LTE, NFC, dvoufrekvenční globální navigační satelitní systém - GPS, GLONASS, Galileo, QZSS, BeiDou, dotykový displej, elektrický snímač srdeční činnosti, optický snímač srdeční činnosti, snímač kyslíku v krvi, snímač teploty, snímač teploty vody, hloubkoměr s přesností ± 1m, monitorování spánku, monitorování hluku, tréninkové funkce, zóny tepové frekvence, SOS volání, detekce pádu, detekce autonehody, siréna, ovládání hudby, Apple Pay, notifikace, mapy, kompas, barometr, výškoměr, akcelerometr (do 256 g), gyroskop, snímač okolního osvětlení, dva reproduktory, tři mikrofony, testováno dle MIL-STD 810H

  • Chipset: Apple S8
  • Výdrž baterie: 36 hodin (až 60 hodin v režimu nízké spotřeby)
  • Stupeň krytí: dle normy EN13319, IP6X
  • Rozměry: 49 x 44 x 14,4 mm
  • Hmotnost: 61,3 g
  • Barva: šedá - modrá
  • Oficiální CZ Distribuce.

Parametry
Apple Watch Ultra GPS + Cellular, 49mm Titanium Case with Blue/Gray Trail Loop - S/M

  • Barva: modrá, šedá/stříbrná
  • Měření tepové frekvence: Ano
  • Voděodolnost: Proti ponoření do vody
  • Pokročilé funkce: Zabudovaná GPS, Chytré notifikace telefonu, Handsfree headset, Hudební přehrávač

Diskuze
Apple Watch Ultra GPS + Cellular, 49mm Titanium Case with Blue/Gray Trail Loop - S/M

Spinner Výpis se aktualizuje...