Ušetřete na dopravném!

Spokey SANDI Posilovací závaží s úchyty 2 kg

do 14 dnů
Ušetříte 4 Kč 197 Kč s DPH
193 Kč s DPH
160 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:888399
Výrobce: Nepřiřazeno
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Spokey SANDI Posilovací závaží s úchyty 2 kg

Posilovací závaží s úchyty Spokey SANDI 2 kg:

  • má úchyty, které usnadňují cvičení a přenášení závaží,
  • jedná se o druh medicinbalu s madly - cvičení s medicinbalem posilují svaly, pružnost těla, ovlivňují celkovou kondici, zvyšují rozsah pohybů a výrazně urychlují spalování tuků,
  • je to dynamičtější náhrada ketl-belů či činek, jelikož cvičení se závažím s úchyty vyžaduje dodatečnou stabilizaci pohybu a udržení rovnováhy.

Posilovací závaží s úchyty Spokey SANDI je vybavení, které by nemělo chybět v žádné domácí posilovně. Cvičení se sandbagem umožňuje rovnoměrné zpevnění a tvarování postavy díky většímu zapojení hlubokých svalů, než při tréninku s tradičním náčiním jako jsou činky či ketl-bely. Vaky jsou naplněny těžkým pískem, který vás nutí udržovat rovnováhu a stabilitu během cvičení.

Kombinace medicinbalu a ketl-belu

Spokey SANDI je produkt, který funguje podobně jako medicinbal s úchyty pro snadnější cvičení a přenášení. Powerbag vyžaduje od našich svalů neustále napětí, díky čemuž cvičení se SANDI je velmi efektivní. Pravidelný trénink posiluje svaly, zlepšuje pružnost těla, ovlivňuje celkovou kondici, zvyšuje rozsah pohybů a výrazně urychluje spalování tukové tkáně. Díky tomu je posilovací závaží s úchyty Spokey SANDI ideální jak pro ty, kteří teprve začínají s posilováním, tak i pro ty, co rádi cvičí na 200 %!

Domácí trénink s vášní

Používání závaží s úchyty Spokey SANDI 2 kg vám zpestří domácí trénink. Vyžaduje od uživatele větší dynamickou sílu než při zvedání činek či ketl-belů o stejné hmotnosti.

Parametry:

  • materiál: nylon, mesh
  • výplň: těžký písek
  • hmotnost: 2 kg
  • rukojeti pro snadné cvičení
  • balení obsahuje 1 ks závaží

Diskuze
Spokey SANDI Posilovací závaží s úchyty 2 kg

Spinner Výpis se aktualizuje...