FVE Solární střídač měnič Off-Grid AZO Digital ESB 15kW-48

DOPRAVA ZDARMA
dočasně nedostupné
Ušetříte 528 Kč 38 838 Kč s DPH
38 310 Kč s DPH
31 661 Kč bez DPH
-
+
Essox - na splátky Koupit na splátky
Vyberte si variantu splátek, která Vám nejvíce vyhovuje.
Spočítat
Náš kód:888491
Výrobce: SAPRO
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
FVE Solární střídač měnič Off-Grid AZO Digital ESB 15kW-48

FVE Solární střídač měnič Off-Grid AZO Digital ESB 15kW-48

 

Solární invertory řady ESB jsou navrženy pro vybudování nezávislých 230V Off-grid energetických systémů založených na energii získané z FV panelů, elektrické sítě a baterie. Díky své modulární struktuře a flexibilní konfiguraci mohou střídače ESB pracovat v režimu UPS s nabíjením baterií z FV panelů a / nebo elektrické sítě, mohou také pracovat v vyrovnávacích systémech napájených pouze FV panely a / nebo podporované energií ze sítě .

 

Výstupní stabilní sinusové napájecí napětí 230V (220V, 240V) je ideální pro napájení všech přijímačů elektrické energie a vestavěný systém podpory startovacího přetížení umožňuje napájet přijímače vysokým startovacím proudem, jako jsou kompresory v chladničkách a agregátech.


Konfigurace a ovládání střídače je k dispozici pomocí intuitivního ovládacího panelu, který lze nainstalovat na pohodlné místo až 20 m od střídače.


Vestavěný komunikační modul umožňuje ovládání střídače pomocí chytrého telefonu a mobilní aplikace nahrazující ovládací panel.


Nejdůležitější vlastností střídačů je možnost výstavby hybridních energetických systémů bez externí baterie, což má významný vliv na cenu a spolehlivost systému a rentabilitu investice.

    Zahrnuta
    Off-grid solární invertor ESB 15kW-48
    Kontrolní panel
    Komunikační kabely
    Konektory MC4 - 2 sady

 

 

Diskuze
FVE Solární střídač měnič Off-Grid AZO Digital ESB 15kW-48

Spinner Výpis se aktualizuje...