SONY XR55A95KAEP OLED 4K HDR GOOGLE TV

DOPRAVA ZDARMA
do 30 dnů
60 873 Kč s DPH
50 309 Kč bez DPH
-
+
Essox - na splátky Koupit na splátky
Vyberte si variantu splátek, která Vám nejvíce vyhovuje.
Spočítat
Náš kód:891911 (P/N: 4548736137042)
Výrobce: Sony
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
SONY XR55A95KAEP OLED 4K HDR GOOGLE TV

SONY BRAVIA XR55A95KAEP

Obraz a zvuk nové generace díky kognitivní inteligenci
Posuňte obraz a zvuk na novou úroveň díky procesoru Cognitive Processor XR™. Náš revoluční procesor v televizorech Sony BRAVIA XR™ reprodukuje obsah způsobem, který odpovídá vlastnostem lidského zraku a sluchu, a umožňuje tak dosáhnout neuvěřitelně realistického zážitku ze sledování. Ví totiž, jak lidské oči zaostřují, a pomocí křížové analýzy obrazu vytváří realistickou hloubku, mimořádný kontrast a nádherně živé barvy.

Naše nejširší paleta barev, přirozených a jasných
Nový panel OLED (QD-OLED) umožňuje díky spolupráci s procesorem Cognitive Processor XR™ zobrazit nejširší paletu barev. Tento jedinečný procesor dokáže zajistit reprodukci přirozených stínů a odstínů, které jsou lidskému zraku příjemné, a zaplnit obrazovku živými barvami bez odchylek s realistickými texturami při jakékoli úrovni jasu.

Dopřejte si realistickou hloubku se sytou černou a jasnějšími barvami
Jelikož tento televizor kombinuje technologii XR OLED Contrast Pro s panelem OLED (QD-OLED), zajistí vám až o 200 % vyšší jas barev než standardní televizory OLED. Díky syté černé a našim nejjasnějším barvám na obrazovce ožije jakákoli scéna. Díky procesoru Cognitive Processor XR™ vylepšuje obraz stejným způsobem, jakým zaostřuje lidské oko, takže nepřijdete o žádný detail v zářivých jasech ani v temných stínech.

Reproduktorem je obrazovka – obraz a zvuk v souladu
Technologie Acoustic Surface Audio+™ vytváří z obrazovky vícekanálový reproduktor pomocí měničů. Uslyšíte zvuk, který bude naprosto dokonale ladit s děním na obrazovce. Díky dokonalé harmonii obrazu a zvuku vzniká opravdu hluboký zážitek.

Objevte způsob, jak si s kamerou BRAVIA CAM užít televizor
Díky kameře BRAVIA CAM budete doma vždy na tom nejlepším místě ke sledování. Ta totiž pozná, kde sedíte, a odpovídajícím způsobem nastaví optimální obraz i zvuk. K dispozici je také ovládání gesty, videochat a řada dalších zábavných funkcí a možností, které čekají, až je objevíte.

Dva typy umístění – pro dokonalý soulad s vaším životním stylem
Tento televizor byl navržen tak, aby dokázal fungovat ve dvou různých stylech umístění. Styl předního umístění nabízí díky designu One Slate maximálně pohlcující zážitek, styl zadního umístění s televizorem umístěným těsně u zdi zajistí dokonalou harmonii v místnosti.

Tento televizor je potřeba z bezpečnostních důvodů umístit na poličku nebo podstavec s šířkou a hloubkou přesahující televizor.

Naše nejširší spektrum barev pro potěchu oka
Televizor s panelem OLED (QD-OLED) obsahuje miliony pixelů s vlastním osvětlením a dokáže reprodukovat více barev než dosud. Výsledkem je nový zážitek ze sledování. Ve spojení s procesorem Cognitive Processor XR™ tak nabízí reprodukci všech barev pro dokonalé detaily, včetně jemných odstínů a drobných rozdílů, které vidíte jen v reálném světě.

Maximálně jasné barvy a sytá černá pro realistickou hloubku
Náš panel OLED (QD-OLED) využívá technologii XR OLED Contrast Pro, takže si můžete vychutnat skutečný kontrast s nejjasnějšími barvami. Tento televizor OLED je vybaven teplotním snímačem a tepelně difuzní fólií pro rozptyl tepla a využívá náš procesor Cognitive Processor XR™ ke zjišťování teploty obrazovky a přesné regulaci světla, takže poskytuje až o 200 % vyšší jas barev než běžné televizory OLED.

Obnovení ztracených textur, rozlišení obsahu zvýšené na 4K
Díky funkci XR 4K Upscaling si užijete zábavu v kvalitě blízké 4K. Náš procesor Cognitive Processor XR™ má přístup k ohromnému množství dat a dokáže inteligentně obnovit ztracené textury a detaily, aby zajistil realistický obraz.

Klíčové vlastnosti

  • Televizor s úhlopříčkou 139 cm.
  • Rozlišení 4K (3840x2160 px).
  • Obnovovací frekvence panelu 100 Hz.
  • Obrazové funkce a technologie: HDR10, HLG, Dolby Vision.
  • Vylepšení zřetelnosti s Dual Database processing, XR 4K Upscaling a XR Super Resolution.
  • Vylepšení barev s Live Colour, XR Smoothing, XR Triluminos Max.
  • Contrast Enhancer: Dynamické vylepšení kontrastu, Pixel Contrast Booster, OLED XR Contrast Pro a XR HDR Remaster.
  • Vylepšení pohybu XR OLED Motion, automatický režim.
  • Režim Netflix Calibrated Mode. 
  • Procesor Cognitive Processor XR. 
  • Zvuk: výkon 20+20+10+10 W.
  • Typ reproduktoru: Acoustic Surface Audio+.
  • Technologie zvuku: Dolby Audio, Dolby Atmos, DTS digitální prostorový zvuk. Voice Zoom 2, Acoustic Auto Calibration, 3D Surround Upscaling, kompatibilní se sluchátky s technologií 3D Surround. 
  • OS Android TV. SMART TV Google TV. Hlasové vyhledávání. 
  • EPG, internetový prohlížeč Aplikace Vewd, obchod s aplikacemi, časovač, teletext, automatická kalibrace pomocí softwaru Calman.
  • Typ tuneru DVB-C/T2/S2. 
  • Wi-Fi, Bluetooth v4.2, Chromecast, Apple Airplay, Apple Homekit, eARC/ARC. Funkce specifikované pro standard HDMI 2.1: 4K/120, eARC, VRR, ALLM. Záznam USB HDD. VESA 300x300. Dálkové ovládání. Energetická třída G.

Parametry
SONY XR55A95KAEP OLED 4K HDR GOOGLE TV

  • Maximální rozlišení: 4K Ultra HD
  • Uhlopříčka: 55"
  • Technologie panelu: OLED

Diskuze
SONY XR55A95KAEP OLED 4K HDR GOOGLE TV

Spinner Výpis se aktualizuje...