Ušetřete na dopravném!

XSX - Bezdrátový ovladač Xbox Series, zelený

do 14 dnů
1 417 Kč s DPH
1 171 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:907489 (P/N: QAU-00091)
Výrobce: Microsoft
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
XSX - Bezdrátový ovladač Xbox Series, zelený

Gamepad pro Xbox Series, Xbox One, PC, Mobilní telefon a Tablet, kompatibilní se systémem Android, Windows 10/11, bezdrátové připojení, 3,5mm Jack (na ovladači), USB-C (na ovladači), AA baterie, vibrace, analogové páčky, zelená barva

Nová úroveň hraní
Vyzkoušejte si bezdrátový ovladač Xbox v zelené barvě s modernizovaným designem, reliéfním povrchem a vyladěnou geometrií pro větší pohodlí během hraní. Zůstaňte zaměřeni na cíl s texturovaným úchopem a hybridním směrovým ovladačem. Zaznamenávejte a sdílejte obsah s lehkostí pomocí vyhrazeného tlačítka Sdílet. Rychle párujte, hrajte a přepínejte mezi konzolemi Xbox Series X|S, počítači s Windows nebo zařízeními s Androidem a iOS.

Vyhrazené tlačítko Sdílet
S novým tlačítkem Sdílet můžete snadno zaznamenávat a sdílet obsah, jako jsou snímky obrazovky, nahrávky a spousta dalšího obsahu.

Miřte přesně
Zaměřte se na cíl díky hybridnímu směrovému ovladači a texturovanému povrchu na spouštích, bočních tlačítkách a zadním krytu baterií.

Přepínání zařízení
Snadno párujte a přepínejte mezi konzolemi Xbox Series X, Xbox Series S, počítači s Windows a zařízeními se systémy Android nebo iOS.

Kompatibilita
Zahrnuje technologie Xbox Wireless a Bluetooth® pro bezdrátové hraní na konzolích, počítačích s Windows 10/11, mobilních telefonech a tabletech. Do 3,5mm stereofonního konektoru můžete připojit libovolná kompatibilní sluchátka s mikrofonem.

  • Strukturovaný povrch na spouštích, tlačítkách a zadní straně
  • Port USB-C®
  • Tlačítko Sdílet
  • Hybridní směrový ovladač
  • 3,5mm zvukový konektor

Diskuze
XSX - Bezdrátový ovladač Xbox Series, zelený

Spinner Výpis se aktualizuje...