Ušetřete na dopravném!

Zahradní vodárna FIELDMANN FVC 8550 EC

DOPRAVA ZDARMA
do 14 dnů
3 499 Kč s DPH
2 892 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Essox - rozložená platba Rozložená platba – zaplaťte teď třeba jen 1/4!
Zbytek později. Bez navýšení, bez poplatků.
4 × 874 Kč
Essox - na splátky Koupit na splátky
Vyberte si variantu splátek, která Vám nejvíce vyhovuje.
Spočítat
Náš kód:907884 (P/N: 8590669253746)
Výrobce: FIELDMANN
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Zahradní vodárna FIELDMANN FVC 8550 EC

Zahradní vodárnu FVC 8550 využijete zejména čerpání čisté užitkové vody, například do zavlažovacího systému, při napouštění vody do bazénu, na splachování atp. Díky příkonu 1000 W dopraví vodárna ze studny nebo rezervoáru až 3500 litrů za hodinu do místa určení. Sací výška, tedy maximální možná hloubka, odkud čerpadlo může vodu načerpat do své tlakové nádoby, činí dnes běžných a optimálních 8 metrů. Maximální výška, do které vodu dopraví, je 44 m. Automatická vodárna FCV 8550 je vybavena nádrží o objemu 25 litrů. Tlakový spínač udržuje v nádobě stálý tlak, takže se čerpadlo nezapíná tak často, čímž se šetří energie. Vodárna disponuje stabilními nožkami s otvory pro připevnění do podlahy.

Technické parametry:

  • Příkon 1000 W
  • Max. průtok 3 500 l/h
  • Spínací tlak 3.0 bar
  • Max. hloubka čerpání 8 m
  • Max. výtlak 44 m
  • Objem nádrže 25 l
  • Délka přívodního kabelu 1,2 m

Fieldmann - značka nářadí pro dům i zahradu na českém trhu. Může se pochlubit zajímavou škálou snadno ovladatelných strojů se svěžím a neotřelým designem. Pro tuto značku charakteristická barevná kombinace dodává nářadí hravost a svěžest. A s takovým nářadím je skutečně radost o zahradu pečovat. Fieldmann je navržen a zkonstruován tak, aby odpovídal požadavkům náročného spotřebitele: usnadňuje práci a šetří čas, je ergonomický, bezpečný, snadno ovladatelný, přináší nejnovější trendy a poskytuje maximální komfort při práci na zahradě, v domě i dílně.

Ačkoli to podle názvu nevypadá, jedná se o ryze českou značkuFIELDMANN je značka s českým managementem a zázemím silné společnosti, která na trh uvedla již celou řadu značek zvučných jmen. Manažeři a technici zodpovědní za produkty Fieldmann dbají na vysoké nároky značky a aktivně se věnují rozšiřování portfolia kvalitních výrobků.

Diskuze
Zahradní vodárna FIELDMANN FVC 8550 EC

Spinner Výpis se aktualizuje...