Ušetřete na dopravném!

VERBATIM CD-RW(10-Pack)/Jewel/12x/700MB

do 14 dnů
326 Kč s DPH
270 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:9429 (P/N: 43148)
Výrobce: Verbatim
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
VERBATIM CD-RW(10-Pack)/Jewel/12x/700MB

Disky Verbatim CD-R/RW využívají technologii MKM/Verbatim, která zajišťuje, že každá nahrávka bude v té nejvyšší kvalitě. Díky vývojovému středisku společnosti Mitsubishi Chemical a silné spolupráci s výrobci jednotek je zajištěna široká kompatibilita disků Verbatim, které tak jsou ideálním řešením pro sdílení počítačových dat, domácích videí, fotografií a hudby. Od evropské jedničky* v oblasti zapisovatelných médií
SCCG CD/DVDR '03 - '09.
Disk CD-RW je přepisovatelný disk, který poskytuje kapacitu 700 MB. V souladu se specifikacemi Oranžové knihy, část III, verze 2. Disky CD-RW o rychlostech 12x a 24x nebudou fungovat v pomalejších jednotkách.
Značka CD-Rewritable označuje disky, které lze použít více než jednou a jejichž obsah lze vymazat a znovu přepsat. Disky Verbatim CD-RW lze přepsat minimálně 1 000krát.
Za úspěchem disků CD-RW společnosti Verbatim se skrývá revoluční optický nahrávací materiál měnící fáze neboli technologie SERL (Super Eutectic Recording Layer). Tento materiál zajišťuje plynulé přepínání mezi fázemi zápisu a vymazání a navíc i tepelnou stabilitu zapisovací vrstvy. Stabilita zapisovací vrstvy znamená vysokou spolehlivost, nízký šum signálu a možnost dlouhodobé archivace.
Vysoce výkonná zapisovací vrstva,
vysoce odolná ochranná vrstva,
minimálně 1000 přepsání.
Tento disk má matný stříbrný povrch. Lze na něj psát popisovacím perem na disky CD/DVD.
Císlo soucásti: 43148
Kapacita: 700MB
Max. Zapis. Rychlosted: 12x
Baleni: 10 Pack Jewel Case
Povrch: Scratch Resistant

Diskuze
VERBATIM CD-RW(10-Pack)/Jewel/12x/700MB

Spinner Výpis se aktualizuje...